NEAMȚ: O șoferiță a spulberat 3 pietoni pe trotuar și a avariat 3 autoturisme (FOTO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Accidentul cu 3 pietoni spulberați pe trotuar, surprins de camere (VIDEO)

Astăzi, în jurul orei 10:45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Din primele verificări a reieșit că, o femeie de 60 de ani din Roman, în timp efectua manevra de ieșire din parcare fără a se asigura, a surprins și accidentat 3 persoane și a avariat alte trei autoturisme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea celor trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 și 53 de ani, care au fost preluate de echipaje de ambulanță și transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cele 3 victime au ajuns la Spitalul din Roman: o femeie de 41 de ani cu o contuzie la gleznă, un bărbat de 52 de ani cu fractură de gleznă (care a rămas internat pe secția Ortopedie) și o femeie de 51 de ani cu fractură bază de craniu, transferată cu elicopterul la Neurochirurgie Iași.

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Accidentul cu 3 pietoni spulberați pe trotuar, surprins de camere (VIDEO)

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / Alex Nistor