Neamț: O mașină de poliție, implicată într-un accident rutier

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc astăzi, 4 octombrie, în jurul orei 12:30, pe raza localității Dragomirești. Din primele informații, este vorba despre o necordare de prioritate.

Conducătoarea autoturismului care circula pe DC 208 P, la intersecția cu DJ 208 G nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de Poliție care circula dinspre Hanul Ancuței spre Piatra-Neamț, intrând în coliziune cu aceasta. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii vor sancționa contravențional șoferița care nu a acordat prioritate de trecere. Totuși, potrivit sfaturilor date de fiecare dată de Poliția Rutieră, așteptăm ca și agenții care conduc mașinile de serviciu să circule prudent: „în limita evitării oricărui pericol”; mai ales că autospeciala nu era în misiune și nu avea girofar sau semnale acustice în funcțiune.

loading...

One comment

  1. Era ruda cu tine asta vinovata…? De unde ai tras tu concluzia ca masina politiei nu circula prudent ? Vino cu argumente si nu lasa loc la speculatii.Ori e vinovata aia ori nu?

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*