NEAMȚ: O mamă şi doi copii au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Doi copii, un băiat de 6 ani şi o fetiţă de 4 ani, precum și mama acestora, au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 16:30, în localitatea Potoci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț (Georgiana Moșu), din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce o femeie în vârstă de 37 de ani, de cetățenie italiană, conducea un autoturism pe DN 15 (din direcția Bicaz spre Hangu), în localitatea Potoci și-ar fi întors privirea către copiii aflați pe bancheta din spate moment în care a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un parapet din beton iar apoi s-a răsturnat într-un șanț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a celor doi copii (o fetiță de 4 și un băiețel de 6 ani), ambii de cetățenie italiană.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victimele au suferit atacuri de panică și au fost transportate la Spitalul din Bicaz.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE