Neamț: O gravidă a încercat să se sinucidă după o ceartă cu soţul

Neînțelegerile familiale au împins-o la suicid pe o femeie de 43 de ani din localitatea Poienari. Femeia era însărcinată și a fost adusă la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Roman, după ce a înghițit mai multe medicamente. Incidentul a avut loc în seara zilei de marți, 3 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, se pare că gravida s-a certat cu soțul ei pentru că bărbatul credea că nu este copilul lui. A înghițit 5 tablete de Augumentin și 5 tablete de Miofilin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț care a transportat femeia la spitalul din Roman. La ecograf, medicii au constatat oprirea din evoluție a sarcinii din cauza ingestiei voluntare de medicamente.

03.04.2018, ora 22:06, Poienari – Roman, pacientă sex feminin, 43 ani, diagnostic: ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicidar, sarcină 15 săptămâni oprită din evoluţie, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman şi apoi la OG. – notează un comunicat SAJ Neamț

PUBLICITATE