Neamț: O firmă din Piatra-Neamț, în scandalul DNA Oradea

Afacerile firmei 3T Construct din Piatra-Neamț, denumită „Tel Drum de Neamț”, în spatele căreia s-ar fi aflat mai mulți apropiați ai lui Liviu Dragnea, sunt cercetate de procurorii de la DNA Oradea. Numele firmei apare într-una dintre notele SRI care-l vizau pe Liviu Dragnea și firma Tel Drum și care au fost fotografiate de un polițist din DNA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

OLAF, DLAF şi DNA Oradea instrumentează un dosar de fraudă cu fonduri europene în care este implicată firma 3T Construct din Piatra Neamţ, deţinută între 2010 şi 2014 de directorul Tel Drum, Petre Pitiş, şi apoi preluată de Nicoleta Pene, directorul comercial al Tel Drum, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Departamentului de luptă antifraudă (DLAF).

Firma a intrat în insolvenţă în 2014 şi acum este în faliment. DNA Oradea este în plin scandal după ce un avocat a publicat o înregistrare în care susține că procurori de la DNA Oradea, discută de urmărirea penală a unor judecători ca să intre „frica în ei”.

Mai multe puteți citi aici: https://www.g4media.ro/mizele-scandalului-de-la-dna-oradea-un-dosar-de-frauda-cu-fonduri-europene-in-care-este-implicata-o-firma-a-lui-petre-pitis-directorul-tel-drum-cazul-priveste-informatiile-din-nota-sri-sustrasa-de.html

PUBLICITATE