Neamț: O femeie i-a incendiat casa fostului iubit

ACTUALIZARE: Neamț: Tânără reținută după ce și-a bătut soțul și a incendiat o gospodărie

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O femeie a decis să se răzbune pe fostul ei iubit și i-a incendiat gospodăria. 20 tone furaje, o anexă gospodărească din lemn (40 mp), un adăpost de animale pe circa 12 mp și o magazie de lemne pe circa 16 mp, au fost incendiate luni, 10 decembrie, în jurul orei 22:00, în localitatea Hlăpești, comuna Dragomirești.

Conform stirileprotv.ro, suspectul care ar fi incendiat gospodăria e o femeie din Bacău, care s-ar fi răzbunat pe fostul iubit. Bărbatul are acum o nouă relaţie şi stă în casa actualei iubite.

Bărbatul, actuala lui iubită şi cei 4 copii ai lor erau în casa de alături şi n-au avut de suferit. Oamenii cred că vinovată de izbucnirea incendiului este fostă iubită a omului. Femeia are doi copii cu acesta şi l-ar vrea înapoi, cu orice preţ.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”.

Paguba depăşeşte 5 mii de lei, iar poliţiştii au început o anchetă. Femeia suspectată că ar fi stârnit incendiul a fost miercuri la audieri. – mai notează sursa citată.

Vezi video – AICI

PUBLICITATE