Neamț: O casă a luat foc de la o țigară. Un bărbat a suferit un atac de panică

Marţi, 03.10.2017, la ora 20:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în satul Hârţeşti, comuna Mărgineni. La fața locului s-au deplasat un ofiţer şi opt subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, iar alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și doi pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgență Mărgineni. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga construcţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului au ars: acoperişul, realizat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, tavanul din lemn pe o suprafaţă de cca. 50 mp, bunuri aflate în interior, 4 uşi din lemn, o fereastră din lemn şi s-au degradat pereţii locuinţei.
Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui bărbat, cu atac de panică, care a refuzat transportul la spital.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de ,,fumatul în loc nepermis”.

PUBLICITATE