NEAMȚ: Nu e glumă! O fabrică de chiloţi ne repară drumurile

Big Conf SRL, o firmă care are ca domeniu de activitate fabricarea lenjeriei de corp, repară drumuri de sute de milioane de lei. În decembrie 2018, Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (aflată în subordinea Ministerului Transporturilor) i-a oferit 40,7 milioane de lei pentru lucrări la Secția de Drumuri Naționale Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Big Conf SRL a reuşit performanţe rare pentru business-ul românesc. Fabrica de lenjerie intimă a primit în perioada 2010-2018 un număr de 27 de contracte cu statul pentru lucrări de întreţinere a drumurilor din Moldova, cu o valoare totală impresionantă, de peste 115 milioane de euro, scrie jurnalul.ro.

Conform sursei citate, în decembrie 2018, Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) i-a oferit 40,7 milioane de lei pentru lucrări la SDN Piatra Neamţ, în timp ce Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) Suceava a atribuit fabricantului de lenjerie intimă 114 milioane de lei în martie 2018, iar DJDP Botoşani a băgat la chiloţi 52,8 milioane de lei în septembrie 2017, iar lista poate continua.

Continuarea articolului o puteți citi aici: https://jurnalul.antena3.ro/bani-afaceri/economia/o-fabrica-de-chiloti-carpeste-drumurile-din-botosani-797074.html

PUBLICITATE