NEAMȚ: Nu a respectat distanța și a băgat în spital o tânără de 18 ani

O tânără de 18 ani a ajuns la spital după un accident rutier care s-a petrecut luni, 21 ianuarie, în jurul orei 7:30 în comuna Borlești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 39 de ani, din Borlești, a condus un autoturism pe DJ 156 A, din direcția Tazlău – Roznov, iar în localitatea Ruseni (comuna Borlești) nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare moment și a rămas oprit pe carosabil.

În acel moment un alt autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din Tazlău, care nu a respectat distanța, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 18 ani, din Tazlău (pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani).

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical și predată la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, cu diagnosticul: traumatism cranio-facial cu epistaxis

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

PUBLICITATE