NEAMȚ: Noi rețineri în scandalul din Târgu-Neamț

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a dispus extinderea cercetărilor faţă de trei tineri de 16, 24 și 27 de ani, toți din localitatea Vânători-Neamț. Cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe strada Mihai Eminescu din Tîrgu-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de ordine publică, însoțit de o patrulă a poliției locale și un echipaj din cadrul I.J.J. Neamț, care au aplanat conflictul izbucnit, restabilind ordinea și liniștea publică.  Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Vânători-Neamț ar fi lovit cu pumnii trei tineri, de 16, 24 și 27 de ani, toți din Vânători-Neamț, și totodată ar fi avariat un autoturism, ce era staționat.

În urma probării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

PUBLICITATE