NEAMȚ: Noaptea Licuricilor, o drumeție de noapte cu final fericit (și gustos)

Vineri, 6 august 2021, la ora 18:30, Filiala Cet Dr. Gh. Iacomi „Tânăr și Liber” vă invită să luați parte la un eveniment devenit deja tradiție: Noaptea Licuricilor, ediția a II-a, o drumeție de noapte cu final fericit (și gustos).

Organizația se adresează tinerilor și oferă programe și activități menite să-i stimuleze și să le dezvolte aptitudini și atitudini necesare unei dezvoltări personale armonioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment pot participa persoane de toate vârstele cu mențiunea că minorii vor fi însoțiți, fie vor avea acordul părinților ori al reprezentanților legali. Nu există taxă de participare.

Durata drumeției este estimată la circa 3 ore, la care se adaugă limonada, plăcintele poale-n brâu și alte surprize.

La acest eveniment, licuricii vor lumina dealul Cârlomanu, pe jumătate din traseul de semimaraton de la Curtea Domnească (partea de pe dealul Cârlomanu), un traseu de dificultate ușor – mediu.

Ne vom întâlni cu toții la ora 18:30, pe platoul de evenimente de pe dealul Cârlomanu, vineri 6 august. Aprindem licuricii și plecăm în traseu la 19:00. Ajungem în jurul orei 22:00 înapoi la punctul de plecare – unde ne așteaptă limonada și plăcintele poale-n brâu. Lăsăm licuricii să se odihnească și plecăm spre casă în jurul orei 22:30 – 23:00.

PS. Dacă vremea ne sabotează și se mai anunță vreun ciclon sau alte nenorociri, întâlnirea cu licuricii va fi reprogramată pentru o dată ulterioară.”, anunță organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment aici – click.

PUBLICITATE