NEAMȚ: Niciun weekend fără șoferi prinși beți la volan

Deși sunt multe tragedii pe străzile din Neamț, din cauza accidentelor rutiere, acest lucru nu pare să sperie șoferii. Și cum nu există niciun weekend fără șoferi beți sau care depășesc limita de viteză legală, și în acest sfârșit de săptămână polițiștii s-au confruntat cu astfel de situații.

La data de 1 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DJ 209 B, în localitatea Borca, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207 A, în Sagna. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iazului din comuna Dulcești. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele trei situații prezentate, conducătorii auto au fost conduși la spital, unde li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE