NEAMȚ: Niciun weekend fără șoferi băuți la volan

La data de 24 august, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 52 de ani, din Costișa, care conducea un autoturism pe DJ 159C, în localitatea Frunzeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 24 august, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din Valea Ursului, care conducea un autoturism pe DJ 207C, în localitatea Valea Ursului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La data de 24 august, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 29 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Roznov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

PUBLICITATE