NEAMȚ: Nemțean implicat într-un șantaj sexual

Un nemțean în vârstă de 30 de ani şi o ieşeancă în vârstă de 25 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru şantaj, lipsire de libertate şi lovire.

Maria are 25 de ani și împreună cu iubitul ei, Alin (30 de ani, din Roman), a pus la cale un plan de şantaj, scrie BZI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urmă cu un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr, din Suceava. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura de câteva luni, însă, pe data de 18 septembrie, și-au dat întâlnire în apartamentul pe care tânăra îl deține în Iaşi.

Ceea ce părea să fie o seară plină de romantism s-a transformat într-un adevărat coșmar. În jurul orei 21:00, tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Nemțeanul a început să facă scandal și să-l lovească pe „amant”.

Ulterior, l-a filmat dezbrăcat și i-a cerut 5000 de euro pentru ca imaginile deocheate să nu ajungă pe rețelele de socializare. Tânărul nu s-a mulțumit doar să îl lovească și să-l amenințe pe tânăr, i-a spart și un telefon mobil.

Atât fata (acuzată de șantaj și complicitate), cât și tânărul din Neamț (acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare) au fost ridicați de polițiști și trimiși în spatele gratiilor pentru 24 de ore. Deși procurorii ieșeni au cerut arestarea celor doi iubiți, judecătorii i-au lăsat în libertate.

Articolul îl puteți citi integral aici: bzi.ro

PUBLICITATE