Neamț: Nemțean condamnat la 6 ani de închisoare, prins la Bacău

Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.
Săptămâna aceasta, a fost clarificată situația în 199 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În perioada 21 – 27 septembrie, poliţiştii de investigații criminale au depistat, la nivel național, 132 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate și 67 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 48 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 4 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 5 persoane aveau sentinţe penale de internare în unitați medicale de specialitate.

Exemple:

Un bărbat, de 41 de ani, din județul Neamț, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 6 ani, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost depistat de polițiștii din Bacău, la data de 21 septembrie, și încarcerat în Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE