NEAMȚ: Născută în Neamț și adoptată în Franța, își caută familia biologică (FOTO)

O femeie în vârstă de 30 de ani, născută în județul Neamț şi adoptată în Franța la vârsta de 6 ani, îşi caută familia biologică. 

Lăcrămioara a scris pe pagina de Facebook  „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, cerând ajutorul celor care o pot ajuta să-și găsească familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Salutări din Franța!

Sunt în căutarea rădăcinilor mele romanești și a familiei biologice.

Numele meu a fost PALAGHIEA LACRAMIOARA (și nu BALAVIA LACRAMIOARA cum prima dată s-a crezut), născută în localitatea BRUSTURI DRĂGĂNEȘTI, județul NEAMȚ, în anul 1988.

Numele mamei mele biologice ar fi fost PALAGHIEA VERONICA și mai aveam câteva surori, despre care nu am alte informații.

La momentul adopției, tatăl meu biologic era decedat. Se mai știe că am fost într-un orfelinat timp de 2 ani, înainte de a fi adoptată în Franța, la vârstă de 6 ani, împreună cu fratele meu biologic.

Doresc foarte mult să-mi găsesc întreaga familie și sper să reușesc cu ajutorul vostru. Vă rog să-mi DISTRIBUIȚI anunţul. Mulţumesc tuturor celor care mă pot ajută!” – a scris Lăcrămioara pe pagina de FACEBOOK

Pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, mai mulţi tineri adoptaţi în străinătate încearcă să îşi găsească familia biologică. De asemenea, cei care s-au regăsit au postat emoţia regăsirii.

PUBLICITATE