Neamț: „Naş“ pentru un zimbru. Concurs pentru botezul unui pui fătat în această vară

Se caută nume pentru un pui de zimbru fătat în iunie în Parcul Natural Vânători Neamţ. Administratorii Parcului Natural au lansat invitaţia publică de a-l „boteza” .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”SE CAUTĂ UN NUME – ediția a-VI-a.

Așa cum v-am obișnuit, începând cu anul 2013, Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, organizează concursuri în vederea găsirii celor mai potrivite nume pentru zimbrișorii nou veniți pe lume .

Cu sprijinul publicului larg, am botezat până în prezent 9 viței: 6 masculi (Românașul, Rovin, Robur, Romașcan, Ronică și Rovan) și 3 femele (Rozana, Rolinne și Roemi).

În acest an, botezăm o femelă ce a venit pe lume în luna iunie 2018.

Regula concursului este ca numele propus să înceapă cu particula “Ro”, iar pentru a vă înscrie în competiție trebuie să trimiteți propunerea de nume, împreună cu motivația numelui ales, până în data de 12 august 2018.

Acest concurs se desfășoară în cadrul proiectului Parcul Natural Vânători Neamț – nebănuita importanță a insectelor sociale (SVA-09-2018), finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România în cadrul Programului Spații Verzi, Componenta Arii Naturale Protejate, sesiunea februarie 2018. Așteptăm propunerile Dvs. atât pe pagina de facebook a Parcului, cât și la adresa de e-mail : [email protected].

Câștigătorul va fi desemnat pe data de 13 august 2018 și va fi invitat la “Ziua Zimbrului” pentru decernarea premiului”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Parcului Natural Vânători Neamț.

PUBLICITATE