Neamț: Muşcat de şarpe în timp ce se afla la cules de urzici. I-au administrat ser antiviperin

O bărbat de 53 de ani din județul Neamț a tras o sperietură soră cu moartea când un şarpe l-a muşcat de mână în timp ce se afla la cules de urzici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc marți, 3 aprilie, în jurul orei 13:00, în localitatea Gâdinți. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț care a preluat bărbatul și l-a transportat la CPU al Spitalului Municipal Roman.

Bărbatul nu știa dacă e vorba de o viperă, dar pentru că mâna de care a fost mușcat i s-a umflat și pentru că la spitalul din Roman nu era ser antiviperin, doctorii au decis transferul pacientului la UPU a Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamț.

03.04.2018, ora 12:59, Gâdinţi – Roman, pacient sex masculin, 53 ani, diagnostic: muşcătură de şarpe de pădure la mâna dreaptă, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical de la staţia centrală P.Neamţ şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă pentru administrare de ser antiviperin; – notează un comunicat al SAJ Neamț

PUBLICITATE