NEAMȚ: Motociclist rănit grav după ce a fost acroșat de brațul de calare a unei autoutilitare (FOTO)

Un motociclist a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost accidentat de o autoutilitară (pompă de beton). Incidentul a avut loc astăzi, în Piatra-Neamț. Motociclistul era staționat pe marginea drumului și a fost lovit de brațul de calare a autoutilitarei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că, în timp ce un barbat, de 47 de ani, din Țibucani, conducea o autoutilitară pe strada Gara Veche din Piatra Neamț, a efectuat manevra de depășire a unei motociclete ce era staționată și nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de celălalt vehicul, moment în care brațul de calare s-a deschis, acroșând motociclistul, în vârstă de 45 de ani, din Zănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE