NEAMȚ: Motivul crimei din spital: Ce le-a declarat inculpatul anchetatorilor

Bărbatul care și-a ucis, vineri, soția (directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț), a declarat, astăzi, în fața anchetatorilor, motivul pentru care a recurs la acest gest.

Potrivit Monitorul, acuzatul a declarat că era invidios pe faptul că soţia se realizase profesional (femeia a câștigat concursul pentru funcţia de director medical pe 8 ianuarie 2020).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un alt motiv al crimei a fost şi divorţul intentat de soţie, în toamna anului trecut, din cauza firii violente a bărbatului și faptul că femeia se mutase, cu chirie, în oraș.

Dumitru Patriche a mai declarat anchetatorilor că regretă faptele petrecute, dar spune că acum este tardiv.

A spus că îi pare rău pentru ce a făcut, dar asta e. Îşi asumă răspunderea şi nu a formulat niciun fel de apărare, cu atât mai mult cu cât nici nu a contestat măsura arestării preventive“, a mai afirmat procurorul care instrumentează dosarul, pentru sursa citată.

La prima audiere, inculpatul susţinea că îşi iubea soţia şi că venise la spital în ziua omorului ca s-o felicite pentru postul obţinut. Totuși, individului nu i s-a luat atunci o declarație, din cauza stării psihice precare.

Reamintim că bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, vineri, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, va sta în arest preventiv 30 de zile.

Instanța a admis cererea procurorilor de pe lângă Tribunalul Neamţ, care au cerut arestarea preventivă. (Vezi articolul AICI)

Vezi și NEAMȚ: Crima din Spitalul Județean, în imagini (FOTO-VIDEO)

PUBLICITATE