NEAMȚ: Mort de beat, a intrat cu mașina într-un capăt de pod

Un accident rutier cu victimă a avut loc, astăzi, pe DN 15, în localitatea Dobreni. Un autoturism a intrat într-un capăt de pod. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a rezultat faptul că un bărbat de 65 de ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe DN 15, din direcția Tîrgu-Neamț spre Piatra-Neamț, iar în localitatea Dobreni ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a intrat într-un capăt de pod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE