Neamț: Moped acroșat de o mașină. Doi tineri de 17 și 19 ani, la spital

La data de 6 mai a.c., polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier soldat cu victime, produs în localitatea Timişeşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 18 ani, din Vînători, a condus un autoturism pe DN 15 B, din direcţia Tîrgu Neamţ – Cristeşti și ar fi efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura, moment în care a fost acroşat în lateral de un moped, neînregistrat, condus în aceeaşi direcţie de mers de către un tânăr de 17 ani, din Iaşi.

În urma impactului a rezultat accidentarea conducătorului mopedului și a unui pasager aflat pe moped, în vârstă de 19 ani, din Iași.

Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ.În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

PUBLICITATE