NEAMȚ: Moment emoționant la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț (VIDEO)

Un moment emoționant, care a ridicat Sala Polivalentă din Piatra-Neamț în picioare, a fost organizat, sâmbătă, de tinerii Asociaţiei de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale „Luceafărul” din Piatra-Neamț.

Sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Național de 10 Dansuri și Sub 21 de ani pe Secțiuni, Standard / Latino și ediția a II-a a “Ray’S Dance CUP”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

11 beneficiari ai Centrului de zi al Asociației „Luceafărul”, sprijiniți de trei fete (voluntare) de la Ansamblul Folcloric „Comorile Neamțului” au oferit spectatorilor un vals emoționant.

A fost pentru ei o presiune mare. Niciodată nu au dansat într-o sală înconjurați din toate părțile. S-au prezentat onorabil până la urmă, ținând cont de circumstanțe.” – ne-a declarat președinta Asociației, doamna Daniela Coman.

Tinerii fac dansuri de 4 ani, au început la Palatul Copiilor doamna coregraf Anda Maria Acristinei, apoi la Școala Populară de Artă de la Centrul „Carmen Saeculare” cu sprijinul Ansamblului Folcloric „Comorile Neamțului”.

Beneficiarii Asociației „Luceafărul” urmează cursuri de dans cu voluntarii Ansamblului Folcloric „Comorile Neamțului”, coordonați de doamna coregraf Anda Maria Acristinei.

Datorită doamnei coregraf și a voluntarilor din ansamblu au putut să participe la diverse festivaluri naționale și internaționale de dans.

Acum doi ani au câștigat trofeul la Festivalul Internațional de Arte „Muguri de Lumină” la secțiunea copii speciali. A fost pentru prima dată când am avut o secțiune dedicată copiilor speciali într-un festival de artă.” – ne-a mai spus Daniela Coman.

Vezi și NEAMȚ: Regal de dans la Piatra-Neamț – Ziua II – Deschiderea oficială (FOTO-VIDEO)

PUBLICITATE