Neamț: Moarte suspectă! Cadavrul tinerei, găsit la Hidrocentrala de pe râul Bistrița, era dezbrăcat

Descoperire macabră făcută de către angajații hidrocentralei de la Dumbrava Deal, în apropiere de municipiul Piatra-Neamț, în timp ce curățau de gunoaie grătarele stăvilarului. Evenimentul a avut loc astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 12:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, doi salariați ar fi descoperit cadavrul unei adolescente de aproximativ 15 ani, blocat în respectivul grătar, după ce i-au agățat picioarele cu o cupă a excavatorului. Adolescenta era dezbrăcată. Ei spun ca nu văzuseră fata prin zonă și este posibil să se fi înecat ori să fi fost aruncată în canal la 5-6 km distanță.

Imediat au alertat autoritatile la numărul de urgență „112” iar la locul intervenției s-a deplasat o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este persoana respectivă și în ce condiții a murit, respectiv dacă a fost  sinucidere, accident sau crimă. Până când se va efectua necropsia, polițiștii vor cerceta toate disparițiile reclamate în ultima perioadă.

PUBLICITATE