Neamț: Misiunile pompierilor. Incendii, evacuare apă și căutare persoană rătăcită

Misiuni de stingere incendii

Vineri, 06.07.2018, la ora 12:52, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o remorcă cu baloți, în localitatea Cotu Vameș, comuna Horia. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autocisternă de la Detașamentul de Pompieri Roman care au stins incendiul în limitele găsite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: fumatul în locuri nepermise.

Vineri, 06.07.2018, la ora 03:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un apartament în mun. Piatra Neamț, str. Privighetorii. La locul evenimentului s-au deplasat 10 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o autospecială complexă de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț.

În urma incendiului apartamentul nu a fost afectat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: o tigaie uitată pe foc.

Sâmbătă, 07.07.2018, la ora 13:43, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în loc. Secuienii Noi, com. Secuieni. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Roman, care au stins incendiul în limitele găsite.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Misiune căutare persoană rătăcită

Vineri, 06.07.2018, la ora 16:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o persoană s-a rătăcit în pădurea Bisericani. La locul evenimentului s-au deplasat 3 subofițeri cu un aurtoturism de serviciu de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț.

Persoana a fost găsită de echipajele poliției, înainte de a ajunge echipajul la locul solicitării.

Misiuni evacuare apă

Vineri, 06.07.2018, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț a continuat misiunile de scoatere a apei în urma inundațiilor din perioada 29.06-02.07.2018. La locul evenimentului echipaje din cadrul Detașamentul de Pompieri Roman au acționat la decolmatarea a 7 fântâni în sat Recea, comuna Ion Creangă.

La ora de 16:49 Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre un beci inundat la o familie din sat Stejaru, comuna Farcașa. Pentru evacuarea apei au acționat 2 subofițeri cu o motopompă de la Detașamentul de Pompieri Tîrgu Neamț, Garda 2 Poiana Teiului.

PUBLICITATE