Neamț: Misiunea s-a încheiat pe lacul Bicaz. 24 de adulți și un copil, aduși la mal [VIDEO]

Pompierii din judeţul Neamţ au intervenit, vineri (22 iunie), pentru salvarea mai multor persoane aflate pe un vapor de agrement, care plutea în derivă pe lacul Izvorul Muntelui. La bord se aflau 25 de persoane (printre care și un copil), care nu erau în pericol, dar nu mai puteau ajunge la mal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, în jurul orei 13:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” pentru a interveni într-o misiune de salvare a unor persoane de pe lacul Izvorul Muntelui, rămase în derivă cu vaporul de agrement în dreptul localității Ceahlău.

La faţa locului s-au deplasat: de la Detaşamentul de Pompieri Târgu – Neamţ – Garda 2 Poiana Teiului cu şase subofiţeri cu o autospecială de intervenţie şi o barcă, iar de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ intervin trei subofiţeri cu o autospecială complexă de primă intervenţie la incedii, salvare şi prim ajutor şi o barcă. De asemenea, personalul de la Salvamont Neamț a intervenit cu o barcă.

Misiunea s-a închaiat, persoanele fiind aduse la mal. Conform unor surse, ar fi vorba despre o reuniune de 30 de ani de la terminarea școlii.

PUBLICITATE