NEAMȚ: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, despre drumul Expres Piatra-Neamț – Bacău

Aflat într-o vizită în județul Neamț, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, astăzi, că până la sfârşitul lunii iunie 2020 vrea să lanseze proiectarea şi execuţia drumului Expres Bacău – Piatra-Neamţ, deşi studiul de fezabilitate necesită o perioadă de elaborare de 14 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lansarea proiectului drum expres Bacău – Piatra-Neamț. Am ajuns la final cu această procedură, s-au depus patru proiecte, de urgență se va întruni comisia care va evalua proiectele astfel încât până la sfârșitul lunii august să avem semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, iar până la sfârșitul lui iunie 2020 să lansăm proiectarea și execuția.

Deși perioada de realizare a studiului de fezabilitate este de 14 luni, voi vorbi cu firma care va câștiga proiectul și vom comprima termenele tocmai pentru a da proiectarea și execuția pentru acest obiectiv extrem de important care trebuie implementat de urgență ca și conectivitate între cele două județe”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

PUBLICITATE