NEAMȚ: Mesaje sfâșietoare pentru tânărul care a murit nevinovat în accidentul din această dimineață

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit nevinovat într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:00, pe DN 15 C, în localitatea Humuleștii Noi (Târgu-Neamț).

foto: Facebook

Vestea morții lui Iustin a venit ca un șoc pentru cunoscuți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe mesaje emoționante au fost postate pe pagina lui de Facebook, prin care cei dragi transmit ultimele gânduri.

  • Nu îmi vine să cred si nici acum ca ai plecat dintre noi. nu te vom uita niciodată iustin erai omul care aducea zâmbetul pe buzele tuturor. odihneștete în pace
  • o sa rămâi pentru totdeauna in sufletele noastre.Frate nu pot sa cred ca tocmai tu. Încă nu realizez. Dumnezeu sa te odihneasca in pace frate!
  • Dumnezeu să te odihnească în pace prietene,prea devreme,prea mare durerere ai lăsat în urmă. Sincere condoleanțe familiei si putere să treacă peste această nenorocire !!

Tânărul a murit nevinovat, după ce un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Neamț nu s-ar fi asigurat la efectuarea un viraj la stânga pe un drum lăturalnic, pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care a fost acroșat de mașina condusă de Iustin, care era angajat regulamentar în depășirea acestuia.

În urma coliziunii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un copac.

Iustin a decedat iar șoferul din cealaltă mașina a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul din Tîrgu-Neamț a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE