NEAMȚ: Mesaje sfâșietoare pentru tânărul care a murit nevinovat în accidentul din această dimineață

Articolul continuă după anunț

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit nevinovat într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:00, pe DN 15 C, în localitatea Humuleștii Noi (Târgu-Neamț).

foto: Facebook

Vestea morții lui Iustin a venit ca un șoc pentru cunoscuți.

Mai multe mesaje emoționante au fost postate pe pagina lui de Facebook, prin care cei dragi transmit ultimele gânduri.

  • Nu îmi vine să cred si nici acum ca ai plecat dintre noi. nu te vom uita niciodată iustin erai omul care aducea zâmbetul pe buzele tuturor. odihneștete în pace
  • o sa rămâi pentru totdeauna in sufletele noastre.Frate nu pot sa cred ca tocmai tu. Încă nu realizez. Dumnezeu sa te odihneasca in pace frate!
  • Dumnezeu să te odihnească în pace prietene,prea devreme,prea mare durerere ai lăsat în urmă. Sincere condoleanțe familiei si putere să treacă peste această nenorocire !!

Tânărul a murit nevinovat, după ce un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Neamț nu s-ar fi asigurat la efectuarea un viraj la stânga pe un drum lăturalnic, pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care a fost acroșat de mașina condusă de Iustin, care era angajat regulamentar în depășirea acestuia.

În urma coliziunii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un copac.

Iustin a decedat iar șoferul din cealaltă mașina a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul din Tîrgu-Neamț a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.