NEAMȚ: Mesaje sfâșietoare pentru tânăra decedată în accidentul din Preluca

O tânără de 30 de ani, din comuna Tarcău, a decedat în această dimineață într-un accident rutier ce a avut loc pe DN 15, în localitatea Preluca, comuna Pângărați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vestea morții Liviei a venit ca un șoc pentru cunoscuți. Mai multe mesaje emoționante au fost postate pe pagina ei de Facebook, prin care cei dragi transmit ultimele gânduri.

  • Draga mea Livia, cel mai frumos si curat suflet! Optimista, calda , grijulie !!!suflete asa luminate pot trai doar in ceruri! Erai prea buna pentru aceasta lume!si totusi te vreau aici…..Vreau sa fie doar un vis…nimic din Ce aud sa nu fie adevarat!!!Draga mea Livia te iubesc cu tot sufletul ! Ori Unde ai fi sa stralucesti la fel de tare! zbor lin!o sa fii linga iubita ta mama, nu o sa fii singura!
  • Am văzut crescând acest copil bun,fiind vecini gard in gard.O fata gingașă, amabilă,cuminte,mereu cu zâmbetul pe buze.E clar că Dumnezeu îi ia pe cei mai buni la el mult mai devreme.Dumnezeu sa te odihnească în pace alături de mama ta!Nici nu mi imaginez ce e in inima celor rămași sa vă plângă!
  • Dumnezeu sa te ierte Draga mea prietena. imi pare atât de rau. Erai atât de buna……Dumnezeu sa te ierte suflet bun

Reamintim că tânăra conducea un autoturism în care se aflau o femeie de 40 de ani și o fată de 16 ani. La un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra volanului, s-a rasturnat și mașina a fost proiectată într-o curte.

Conform unor surse, Livia a rămas încarcerată și a fost scoasă din autoturism până la sosirea unui echipaj de descarcerare. Se află în stop cardio-respirator și a fost preluată de o ambulanță cu medic de la SAJ și transportată la spital, în curs de resuscitare. Din păcate, la spital a decedat.

Celelalte pasagere au fost, de asemenea, transportate la spital. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE