NEAMȚ: Măsuri sporite pentru siguranța cetățenilor la Neamț

Zilele Municipiului Piatra Neamț, Zilele Cetății Neamț / Festivalul Medieval de la Târgu Neamț, Maratonul Bate Toaca sunt evenimente pe care jandarmii le vor avea în vedere, în perioada 25-30 iunie, asigurând măsurile de ordine la aceste activități.

Pentru siguranța nemțenilor și a turiștilor, jandarmii nemțeni vor fi sprijiniți de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău și vor acționa în vederea prevenirii infracţiunilor stradale și descurajarea faptelor ilegale, dar și pentru asigurarea ordinii publice, la manifestările cultural-artistice cuprinse în programul Zilele Municipiului Piatra Neamț, în intervalul 27-30 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Măsurile de ordine publică vor viza și manifestările prilejuite de Zilele Cetății Neamț/ Festivalul Medieval de la Târgu Neamț  în perioada 28-30 iunie.

Efectivele Postului de Jandarmi Montan Durău vor fi alături de turiști și de concurenții prezenți pe Masivul Ceahlău la Maratonul ”BATE TOACA” 2019, competiție de alergare montană, care se va desfășura în data de 29 iunie, în stațiunea Durău.

Totodată, cetățenii sunt sfătuiți să respecte indicaţiile jandarmilor, să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi, să acorde atenţie modului de păstrare a bunurilor personale, să supravegheze în permanență copiii care îi însoțesc şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă observă persoane cu un comportament antisocial.

PUBLICITATE