Neamț: Mașina și casa, vandalizate. Proprietarul luat la bătaie

Azi-noapte, în jurul orelor 01.20,  polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați cu privire la existența unui scandal, pe strada Revoluției, din Roman. În urma intervenției la fața locului a echipajului de polițiști, conflictul a fost aplanat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că un localnic, de 39 de ani profitând de faptul că un tânăr, de 29 de ani, din Roman a plecat de la domiciliul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi spart geamurile autoturismului acestuia și ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului, unde a distrus mai multe obiecte de mobilier.

La revenirea la domiciliu, tânărul păgubit s-a deplasat la domiciliul bărbatului de 39 de ani, pentru a-i solicita explicații, moment în care ar fi fost lovit de acesta, în zona capului, cu o curea, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Roman în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat în cauză, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE