NEAMȚ: Mașină răsturnată, 4 victime printre care și 2 minori (FOTO)

Un accident rutier, cu 4 victime, a avut loc astăzi, în jurul orei 11:45, pe raza comunei Tașca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcția Bicaz spre Lacul Roșu, iar în localitatea Tașca, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Suceava a încercat să evite coliziunea și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătamarea corporală a conducătorului auto de 43 de ani, a doi minori de 9, respectiv 14 ani din Suceava și a unui tânăr, de 27 de ani, din Piatra-Neamț, pasageri în același autoturism, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE