NEAMȚ: Mașina DSP, cu vaccinuri, „boțită” în accident (FOTO)

Un autoturism al DSP Neamț, care transportat vaccinuri, a fost implicat într-un accident rutier, fără victime.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul amiezii, în localitatea Girov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un motociclist ar fi intrat în partea din spate a autoturismului de la DSP.

În urma impactului, nu au fost victime.

La fața locului s-au deplasat și pompierii din Piatra-Neamț care, cu ajutorul sculelor de descarcerare au deschis mașina, au luat materialele necesare vaccinării și le-au depozitat în alt autoturism.

„Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Girov. Autospeciala DSP care transporta vaccinurile, a fost implicată într-un eveniment rutier cu o motocicleta. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu autospeciala pentru descarcerare. Pompierii au intervenit pentru deblocarea ușilor pentru mutarea recipientului cu vaccinuri în alt autovehicul. Nu au fost victime.” – a transmis ISU Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 37 de ani din Piatra Neamț, conducea o motocicletă ce se deplasa pe DN15D,în localitatea Girov, cu direcția de deplasare Piatra Neamț-Roman, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț ce se deplasa în același sens, în fața sa.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice cu 3 puncte penalizare.

Potrivit directorului DSP Neamț, activitatea de distribuție a vaccinurilor nu va fi perturbată de acest incident, nefiind distruse doze de vaccin.

PUBLICITATE