Neamț: Mașină căzută în pârâu, 3 victime (FOTO)

Trei persoane au fost rănite în accidentul ce a avut loc astăzi, 8 ianuarie, în jurul orei 16:00 – 16:30, în localitatea Oanțu, comuna Pângărați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații oferite de ISU Neamț, un autoturism în care se aflau 3 persoane a căzut într-un pârâu pe raza localității Oanțu.

La fața locului s-au deplasat echipajele ISU Neamț și ale Poliției. Se pare că cele trei persoane care se aflau în autoturism au ieșit singure, până la sosirea pompierilor. Victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital.

Reamintim că două accidente rutiere s-au produs marți (8 ianuarie), aproape în acelaşi timp (în jurul orei 16:00 – 16:30), în judeţul Neamț. Este vorba despre accidentul rutier în localitatea Oanțu, comuna Pângărați și unul în localitatea Ion Creangă, comuna Ion Creangă. La Ion Creangă ar fi vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. „La Ion Creangă sunt două victime, un pasager care acuza dureri costale și conducătorul auto cu o plagă în zona capului.” – informează ISU Neamț

foto: Facebook / La noi, la Pângărați!
PUBLICITATE