NEAMȚ: Mari probleme în declarația de avere a lui Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost surprins în aeroportul din Dubai, unde venea dintr-o vacanță exotică. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Surse politice au declarat pentru G4Media.ro că Arsene, unul dintre aliații cei mai loiali ai lui Liviu Dragnea, ar fi venit dintr-o vacanță în insulele Maldive. Problema e că declarațiile de avere și interese ale familiei Arsene nu justifică asemenea cheltuieli.

Conform declarațiilor de avere și a situațiilor financiare ale firmelor familiei lui Ionel Arsene consultate de G4Media.ro, șeful PSD Neamț nu are suficiente venituri pentru vacanțe exotice.

Ionel Arsene și soția sa, Gabriela Arsene, au un minus de 605.046 de lei (aproape 150.000 de euro) între venituri (salarii, împrumuturi primite) și cheltuieli (împrumuturi acordate și ratele bancare) în perioada 2011-2017.

Continuarea articolului o puteți citi aici: https://www.g4media.ro/marile-probleme-din-declaratia-de-avere-a-baronului-psd-de-neamt-surprins-in-vacante-exotice-ionel-arsene-e-unul-dintre-fidelii-lui-liviu-dragnea.html

PUBLICITATE