NEAMȚ: Maraton de caricaturi gratuite și oferte speciale la deschiderea primei librării Alexandria din Piatra-Neamț

Alexandria Librării, una dintre cele mai extinse reţele de librării din ţară, inaugurează luni, 8 aprilie 2019, începând cu orele 10.00, primul magazin din Piatra Neamț.

Începând cu ora 12.00 sunt așteptați pentru deschiderea oficială oameni de cultură ai orașului, reprezentanți ai instituțiilor publice și de asemenea reprezentanții instituțiilor de presă din Piatra Neamț și din regiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fii alături de noi la marea deschidere și te poți bucura de toate surprizele pe care le-am pregătit pentru tine: cărți, jucării, prețuri promoționale la rechizite școlare și articole pentru craft and hobby.

Evenimentul cel mai așteptat al zilei va fi însă Maratonul de caricaturi gratuite oferite de talentatul artist Ovidiu Ambrozie Bortă BOA.

Timp de 6 ore, de la 10.00 la 16.00, artistul vă așteaptă în librărie, să aștearnă zâmbete pe buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) vor fi dăruite gratuit „protagoniştilor”.

Cei mai bine pregătiți librari vă așteaptă de luni, 9 aprilie 2019, în Librăria Alexandria situată în strada Ștefan cel Mare nr. 1 (complex Unic), în fiecare zi de luni până vineri între orele 08.00 și 20.00, sâmbăta între orele 09.00 și 17.00, iar duminica de la 09.00 până la 15.00.

Librăria are o suprafaţă de vânzare de circa 200 mp, amenajată special pentru a vă întâmpina cu o diversitate inovativă de branduri de top a retailerilor din domeniul papetarie – birotică : Cross, Sheaffer, Scrikss, Sharpie, Pigna, Faber-Castell, Adel, Koh-I-Noor, Rotring, Rocada, Esselte, Y-Plus, Hero, Fila Giotto, Tratto, Acvila, Marco, Luna Art& Fantasy, Paper Mate, BIC.  

Cele mai importante edituri din România (Rao, Polirom, Humanitas, Corint, Art, Litera, All, Aramis, Paralela 45, Nemira, Editura Trei, Curtea Veche, etc.) au ales Alexandria Librării.

Iubitorii de carte vor fi încântați de promoțiile care-i așteaptă: 20% reducere în perioada 2 aprilie – 31 mai la enciclopediile pentru copii și colecția Introspectiv de la Editura Litera, cărțile pentru copii de la Editura Girasol sunt la reducere de 25% toată luna aprilie, în timp ce promoția 2+1 la toate tilurile de la Nemira și o serie de titluri la Grama îi vor mulțumi chiar și pe cei mai împătimiți cititori de carte.

O promoție specială în această lună este destinată micilor școlari care vor să-și înnoiască ”garderoba” de școlar cu penare și ghiozdane de la Pigna: 30% reducere.

Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte, prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură și elită românească (emisiuni TV pe teme culturale, sociale și politice, dezbateri, mese rotunde, lansări de carte, muzică).

La nivel regional, brandul Alexandria Librării s-a impus pe piața de profil, concomitent cu asumarea rolului de promotor al adevăratei elite și culturi românești, mărturie fiind implicarea activă în proiectul “Lecturi Urbane- Orașul Citește”, pe de o parte, dar și dezvoltarea unor programe de reduceri acordate cadrelor didactice și elevilor din sistemul de învățământ românesc (Educard, Schoolcard Alexandria, Partener Card).

Educard Alexandria este un program destinat exclusiv cadrelor didactice din Romania, indiferent de ciclul de învățămant în care activează: preșcolar, gimnazial, liceal sau universitar.

Posesorii acestui card primesc o reducere de 10% la toate cărţile care nu fac parte din alte promoţii. Schoolcard Alexandria este un card dedicat elevilor şi studenţilor prin intermediul căruia aceştia primesc o reducere de “5% plus 5%” la cărţi şi rechizite.

Pe tot parcursul anului, Alexandria Librării şi editurile partenere organizează promoţii atractive, de la clasicele reduceri procentuale (de 20%, 30% chiar 50%) până la oferte speciale de genul “cumperi trei cărţi şi plăteşti doar două”.

PUBLICITATE