NEAMȚ: Mamă și fiică, date dispărute (FOTO)

La data de 15 noiembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizaţi de către un bărbat de 40 de ani, din Tașca,  cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, soția sa MĂRIUȚA PETRUȚA MIHAIELA, în vârstă de 21 ani, a părăsit în mod domiciliul împreună cu fiica sa, MĂRIUȚA ANA MARIA, în vârstă de 4 ani și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente Măriuţa Petruţa Mihaiela: înălţime – 1.60 -1.69 m,  greutate – 80-89 de kilograme, păr brunet, lung, ondulat, ochi căprui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La momentul dispariției, tânăra era îmbrăcată cu o bluză roșie-vișinie, geacă neagră,  pantaloni tip colanţi, negri cu model roz, fiind încălțată cu ghete negre ce prezintă două dungi albe dispuse orizontal pe exterior

Semnalmente Măriuţa Ana Maria: înălţime – 70 -79 m,  greutate –20-29 de kilograme,păr castaniu, lung, ondulat, ochi albaștri.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un geacă din fâș mov, pantaloni tip jeans, pe cap purta o căciulă albă, fiind încălțată cu cizme bleumarin.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Tașca și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de femeia în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE