Neamț: Mama care şi-a găsit fata carbonizată în pat, cercetată de poliţie. Vezi rezultatul autopsiei

Mama care şi-a găsit fata carbonizată în pat e cercetată de poliţie, conform ultimelor informații privind acest caz. Autopsia a exclus varianta autocombustiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără de doar 23 de ani din Neamţ a fost găsită carbonizată în pat de propria mamă ieri, 4 noiembrie, în jurul orei 17:30-18:00, într-o locuință din comuna Bălțătești. Mama ei a găsit-o și a încercat să stingă incendiul cu o pătură.
Inițial, pompierii au fost anunțați despre o posibilă explozie (neurmată de incendiu). Când au ajuns la locul intervenției, au găsit tânăra decedată și cu hainele de pe ea arse. Ciudat este, însă, că în cameră nu a mai ars nimic altceva şi anchetatorii, s-au gândit chiar la un fenomen paranormal – autocombustia.

Conform autopsiei, fata, care suferea de un handicap mental, avea arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului, pe trunchi, torace, cap şi membrele superioare. Ipoteza anchetatorilor este că cel mai probabil ea a trecut pe lângă o sursă de foc, o sobă din altă încăpere sau aragazul din bucătorie, hainele i s-au aprins şi au ars mocnit, fără ca ea să îşi dea seama. S-a dus şi s-a întins în pat, a adormit şi a murit astfel arsă.

Surse din cadrul Poliției susțin că în timpul cercetărilor au găsit și un fotoliu ars în proporție de 50%.

Poliţia o cercetează pe mama fetei pentru neglijenţă, deoarece era însoţitorul legal al tinerei şi, teoretic, trebuia să o ţină permanent sub supraveghere si să o ferească de orice pericol. – notează observator.tv

Vezi foto și video – AICI

PUBLICITATE