NEAMȚ: Luat de pe stradă și dus la Psihiatrie (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Războieni, dar care trăiește pe străzile din Piatra Neamț, cunoscut pentru tulburările de comportament pe care le are, a fost internat de către polițiștii locali din Piatra Neamț la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

O patrulă a Biroului Ordine Publică 1 din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț l-a depistat pe bărbat pe Bulevardul Traian, manifestând un comportament violent și agresând persoanele care treceau pe lângă el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În momentul în care s-a încercat legitimarea acestuia, bărbatul a devenit și mai agresiv. S-a solicitat ajutorul unei ambulanțe, iar individul a fost însoțit și încredințat personalului medical de la Secția Psihiatrie – SJU Piatra Neamț.

În ultimele 30 de zile, alte 3 persoane cu afecțiuni psihice sau consumatoare de substanțe psihotrope, au fost luate de pe străzile municipiului Piatra Neamț de către polițiștii locali de ordine publică și predate cadrelor sanitare de la spitalul din Piatra Neamț.

PUBLICITATE