NEAMȚ: Lovit de un jandarm pentru că şi-a permis să îl întrebe de ce nu poartă mască

Un bărbat din Roman a fost lovit de un jandarm pe care l-a filmat încălcând regulile impuse de starea de alertă, chiar în fața unei instituții publice din oraș. – anunță Antena 3

Potrivit sursei citate, jandarmul nu purta mască și a devenit recalcitrant când a fost luat la întrebări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De altfel, niciunul dintre jadarmii care stăteau în faţa Judecătoriei din oraşul Român nu respectă măsurile de protecţie sanitară.

Aceştia s-au enervat când omul respectiv i-a luat la întrebări și i-a rugat să respecte legea.

Reacția Jandarmeriei Neamț:

În legătură cu imaginile apărute recent în spațiul public cu referire la o posibilă agresiune din partea unui jandarm asupra unui cetățean care a avut loc în zona Judecătoriei din Municipiul Roman, facem următoarea precizare:

În data de 13.01.2021, prin apel la 112, un cetățean a sesizat Poliția Municipiului Roman cu privire la faptul că a fost agresat de un jandarm în timp ce se afla în zona Judecătoriei din Municipiul Roman.

Din momentul luării la cunoștință despre aceste informații, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, din ordinul inspectorului șef a fost constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate, urmând ca după finalizare să revenim cu concluziile verificărilor.

Video AICI

 

PUBLICITATE