NEAMȚ: Locuri de muncă disponibile pentru bugetari la data de 12 ianuarie

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

  1. bucătar (3 posturi):
  2. ajutor bucătar (3 posturi):
  3. îngrijitor (femeie de serviciu) (2 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/bucatar-ajutor-bucatar-si-ingrijitor-femeie-de-serviciu-8-posturi-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de asistent medical generalist debutant, cu studii postliceale Substația Roman.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-8/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de asistent medical generalist debutant la Substația Bicaz.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-6/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de asistent medical generalist debutant la Stația Centrală Piatra Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-7/

Liceul Teologic Ortodox „Sfinții împărați Constantin și Elena“, Piatra-Neamț, Judeţul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-liceul-teologic-ortodox-sfintii-imparati-constantin-si-elena-piatra-neamt/

Școala Gimnazială „Elena Cuza“, Piatra-Neamț, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-scoala-gimnaziala-elena-cuza-piatra-neamt-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • referent;
  • tehnician maseur.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-si-tehnician-maseur-2-posturi-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de psiholog, treapta de competență profesională practicant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/psiholog-practicant-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL – Compartiment O.R.L.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL – Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-pl-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-2/

Primăria Comunei Gherăești, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-primaria-comunei-gheraesti-judetul-neamt/

Colegiul Național „Ștefan cel Mare“, cu sediul in Târgu Neamț, str. Ștefan cel Mare nr. 67, județul Neamț, organizează concurs, pentru ocuparea următorului post contractual, de tehnician.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/tehnician-colegiul-national-stefan-cel-mare-targu-neamt/

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, gradul IA din cadrul aparatului de specialitate al primarului, Biroul Administrare Patrimoniu.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt-2/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent social, treapta de competență profesională debutant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-debutant-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent social, treapta de competență profesională debutant (COD COR 263501)

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-debutant-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt-2/

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae”, Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de:

  1. economist II, studii superioare – Compartiment Resurse Umane;
  2. muncitor calificat II, studii generale – Atelier Întreținere și Transport.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/economist-ii-s-si-muncitor-calificat-ii-s-spitalul-de-psihiatrie-sf-nicolae-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist (COD COR 325901) – 2 posturi.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-2-posturi-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, astfel:

1. infirmiera (cod COR 532103) – 8 posturi vacante contractuale pe perioadă nedeterminată.
2. muncitor necalificat (spălătoreasă lenjerie) (cod COR 912103) -1 post vacant contractual pe perioadă nedeterminată.
3. fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune (cod COR 818207) -1 post vacant contractual pe perioadă nedeterminată.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmiera-muncitor-necalificat-fochist-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, astfel:

1. Complexul de Servicii „Elena Doamna”, Piatra-Neamț – Casa Felix Roznov:
• 1 post pedagog social

2. Complexul de Servicii „Romanița”, Roman:
• 1 post instructor educator pentru activități de resocializare
• 1 post pedagog social

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/pedagog-social-principal-instructor-educator-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Primăria Comunei Crăcăoani, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de consilier debutant, cu studii superioare, în cadrul Compartimentului Registratură Arhivă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-debutant-s-primaria-comunei-cracaoani-judetul-neamt/

PUBLICITATE