NEAMȚ: Liviu Harbuz își pune la punct adversarii politici (VIDEO)

Dacă de-o bucată bună de vreme partidele politice din Neamț nu prea mai folosesc ca instrument de comunicare conferințele de presă, iar atunci când o fac au un limbaj rigid și repetă informații deja furnizate, iată că în prima conferință de presă susținută de Liviu Harbuz, în calitate de coordonator PRO România pe județul Neamț, acesta a schimbat regulile.

Într-o notă ironică, Liviu Harbuz a comentat prestația celorlalte partide în Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prima analiză făcută de coordonatorul PRO România a fost față de promisiunea (șefului PSD) realizării unui spital în Piatra-Neamț. Mai mult chiar, Liviu Harbuz pune rămășag: va deschide portierea celui care va realiza proiectul în termen.

Vorbim la Piatra-Neamț de un spital de peste 200 de milioane de euro care dincolo de faptul că frizează ușor science fiction, eu mă gândesc că am să-i deschid portiera celui care va reuși să realizeze acest spital în termenul pe care l-a promis și fără să-i prind degetele în portieră. Să dea Dumnezeu să avem un astfel de spital, noi nu suntem în stare să avem un management corespunzător în spitalul pe care îl avem și vorbim despre spitale cred că mai înalte și de cât muntele Ceahlău”, a declarat Liviu Harbuz, coordonatorul PRO România Neamț.

Desigur nu a fost uitat nici primarul municipiului Piatra-Neamț, mai ales că, în 2016, competiția electorală s-a dus între cei doi.

Eu nu am nimic personal cu domnul Chitic, noi am fost competitori, a fost o experiență frumoasă în viața mea, nu și în viața dânsului deși a ieșit primar. A rămas cu o teroare atunci când aude numele meu, are o atitudine necolegială ca politician”, spune Liviu Harbuz.

Mai mult, Liviu Harbuz s-a folosit chiar de declarațiile colegilor liberali pentru a continua analiza activității conducerii Primăriei Piatra-Neamț.

L-am ascultat pe Siegfrid Mureșan, care a vorbit foarte frumos la conferința PNL. A vorbit impecabil despre primarii care au avut mare succes în absorbția de fonduri europene, nu s-a uitat în dreapta dânsului sau în stânga nu mai știu. Și tot îi lăuda, cred că îi lăuda pe cei din Ardeal. O spun cu durere în suflet, pentru că mi-aș dori să avem un primar mai deștept ca Boc și mai harnic ca Bolojan, pe care eu îi respect pentru ce au făcut în Ardeal”, a adăugat  coordonatorul PRO România Neamț.

Nu au scăpat de analiza sa nici cei din ALDE, Liviu Harbuz amendând discursurile  învechite și antieuropene pe care aceștia le-au avut într-o conferință de presă.

Mi-a plăcut foarte mult discursul  domului Stancov de la ALDE, fost deputat. Un om care vorbește foarte frumos, se vede că este diplomat. Doar că m-am speriat că în 2019 să aud un discurs din 1992. Vorbim despre pro Europa și pro NATO? A fost noapte minții. Nu mi-am închipuit că domnul Asaftei a putut fi atât de înverșunat împotriva liderilor europeni indiferent cum le spunea Țimermans sau Pimermans, numai Timmermans, nu. Cred că județul Neamț trebuie să ajungă încet, încet în Europa”, a mai spus Liviu Harbuz.

PUBLICITATE