NEAMȚ: Liberalul Agăleanu întregește echipa din jurul PSD-istului Marcoci

Vlad Marcoci, unul din cei mai mari traseiști politici ai județului Neamț (vezi articolul AICI), după ce a s-a întors la dragostea de odinioară (PSD), a fost recompensat cu un post căduț la conducerea Administrației Bazinale Ape Siret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe lângă „mișcările” de personal pe care le-a făcut în ultima vreme, nu l-a uitat nici pe fostul său colaborator de la PSD Neamț, Agăleanu Corneliu, actual consilier județean PNL.

Și nu discutăm despre orice loc de muncă pe care artistul plastic recomandat de către Institutul Cultural Român l-ar putea ocupa, ci unul de mare responsabilitate și în același timp o recunoaștere a calităților lui Agăleanu, acela de șofer.

Nu că această meserie nu ar fi una nobilă, dar căutând un CV al domnului Agăleanu, să ne putem da seama ce-l recomandă pentru acest post de înaltă responsabilitate, nu am găsit nimic. Probabil recomandarea venită de la Vlad Marcoci și vechea relație cu Ionel Arsene și PSD a fost suficientă.

Despre Corneliu Agăleanu se știe în primul rând că este unul din apropiații pesedistului Vlad Marcoci, apoi este întâlnit la numeroase vernisaje, dar și la Clubul Rotary, unde într-o vreme făcea echipă bună cu Oana Bulai.

PUBLICITATE