NEAMȚ: La un pas de tragedie după ce a rămas fără frâne (FOTO)

Şoferul TIR-ului care a ajuns în şanţ în această dimineață, pe DN 15D, în afara localităţii Poienari, a declarat poliţiştilor că a rămas fără frâne pe un sector de drum în pantă şi cu o curbă extrem de periculoasă la stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ, Robert Costan, bărbatul de 45 de ani, din Vaslui, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, pe DN 15 D, în afara localității Poienari, către Vaslui.

La un moment dat, a pierdut controlul volanului, pe un drum în pantă şi cu curbă deosebit de periculoasă la stânga şi s-a răsturnat în şanţ.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan.

Potrivit ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și Punctul de lucru Poienari, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În urma accidentului rutier pompierii au intervenit după ce o roată a TIR-ului a luat foc. Şoferul a fost rănit şi a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD deplasat la locul accidentului.

PUBLICITATE