NEAMȚ: La un pas de o catastrofă. Clădire cu zeci de butelii cu oxigen, în flăcări (FOTO)

Pompierii nemțeni au intervenit azi-noapte, în jurul orei 3:30, într-o misiune de stingere a unui incendiu la o clădire din localitatea Budești, comuna Făurei. Este vorba despre o clădire în care a funcționat o moară și din care pompierii au scos 40 butelii de oxigen.

La locul indicat s-au deplasat cinci echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, un autoturism pentru munca operativă și o ambulanță SMURD și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, încadrate cu 1 ofiter si 19 subofiteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat incendiul care se manifesta cu violență la etajele 1, 2 și M ale unei clădiri P+2+M cu o suprafață construită de 700 mp.

La parterul clădirii au fost identificate 40 butelii de oxigen, care au fost evacuate.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost: efectul termic produs de un obiect metalic incandescent pe fondul părăsirii locului de muncă fără luarea tuturor măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

PUBLICITATE