NEAMȚ: La Piatra-Neamț s-a reînviat plapuma tradițională din lână

Oana şi Cătălin Tatu au reînviat plapuma tra­dițională din lână într-un atelier din Piatra-Neamţ, iar pentru anul 2019 estimează afaceri de 1,25 milioane de lei.

Au reînviat, în 2012, plapuma tra­diţională din lână, din dorinţa de a-i oferi fiicei lor un somn confortabil, cum aveau ei în copilărie când foloseaua plapuma fă­cută de bunica

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Produsele Confort Merino sunt fabricate în Piatra-Neamț, folosind cele mai bune materiale – Lâna Merinos și Bumbacul Organic. În secția proprie de producție sunt concepute și realizate pilote, perne, protecții saltele și saltele adiționale.

Confort Merino s-a născut din dorința de a-i asigura fetiței noastre un mediu cât mai curat și mai natural în care să se dezvolte armonios – am început cu un set format din perne, pilotă și saltea, creat cu mâinile noastre, din materiale alese cu grija, pentru ca puiul nostru să aibă parte de cel mai sănătos somn posibil. – spun proprietarii Confort Merino.

Gama de produse cuprinde pilote, perne, protecţii de saltele şi saltele adiţionale, făcute din lână Merinos, de unde vine şi numele brandului.

Acestea sunt realizate într-o secţie de producţie din Piatra-Neamţ, de către o echipă formată din opt oameni, cu vârste de la 25 până la 65 de ani.

Acum 60% din vânzări sunt exporturi către Belgia, Spania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franţa, Ungaria şi SUA.

Produsele sunt vândute în România prin intermediul site-ului confortmerino.ro, pe platformele eMag, Iubim Lâna, Made România şi Gălbenuş. Preţul pilotelor variază între 370 – 840 lei.

Povestea micilor antreprenori o puteți citi aici: www.zf.ro

PUBLICITATE