NEAMȚ: Județul Neamț, pe locul III la numărul de ANL-uri construite

Județul Neamț ocupă locul III la nivel național într-un clasament al celor mai multe locuințe ANL construite în perioada 2001-2018. – conform ECONOMICA.NET

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform sursei citate, de la înființare s-au construit 34.176 de apartamente pentru tineri destinate închirierii, iar în 2018 au fost finalizate 406 apartamente.

Cele mai multe locuințe ANL au fost construite în București, în număr de 2.440, pe locul doi se află județul Constanța cu 1.680 de locuințe iar pe locul trei se află județul Neamț, cu 1.560 de locuințe ANL, cele mai multe, peste 800, fiind recepționate la Piatra-Neamț.

În municipiul Piatra-Neamț se vor realiza în următorii ani 60 de unități locative în parteneriat cu Agenția Națională de Locuințe. Primăria Piatra-Neamț a alocat terenul necesar și s-a angajat să asigure rețelele de utilități și amenajarea urbanistică a terenului din jurul blocurilor.

Primul dintre cele trei blocuri din Piatra-Neamț, urmează să fie ridicat în continuarea blocurilor construite cu credit ipotecar de pe str. Pompiliu Clement nr. 6 și va fi destinat specialiștilor din sănătate.

PUBLICITATE