NEAMȚ: Joc important pentru Vulpițele Galbene

Echipa de fotbal feminin „Vulpițele Galbene” se găsește în fața etapei cu numărul 4 din returul campionatului, întâlnind la finalul acestei săptămâni, pe 20 aprilie, pe stadionul Moldova, echipa Onix Râmnicu Sărat.

În primele trei etape ale returului, „Vulpitele” au înregistrat următoarele rezultate: au cedat cu 1-0 pe terenul liderului Vasas2 Odorheiul Secuiesc, au câștigat trei puncte pe teren propriu cu scorul de 3-0 împotriva echipei Viitorul Reghin și au pierdut pe terenul echipei Selena Constanța cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acum,  înaintea etapei cu numărul patru al returului, „vulpitele” se pregătesc de un examen greu, pe teren propriu , în fața unei formații „în foame” de puncte, ce se află în lupta pentru promovare. De partea cealaltă echipa romașcana trebuie să câștige, sâmbătă, cele trei puncte puse în joc, pentru ași consolida poziția în clasament și pentru a se îndepărta de zona fierbinte a ultimului loc.

Am anticipat încă de la începutul campionatului că nu ne  va fi ușor în Liga 2, mai ales în condițiile  unui buget limitat care nu ne-a permis să facem transferuri. Cu toate  acestea, bazându-ne în cea mai mare măsură, pe jucătoare crescute de noi, suntem încrezători că ne putem îndeplini obiectivul acestui campionat.Am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu echipele fruntașe ale seriei, am demonstrat că avem jucătoare în creștere de formă, care sub puterea exemplului dată, în teren, de căpitanul nostru Paula Agu,  se pot autodepăși.

Ne simțim datori față de comunitatea romașcana de a menține la un nivel cât mai bun acest sport, mai ales , în condițiile în care am observat că la ultimul meci pe teren propriu, am avut un număr mai mare de spectatori , care nu s-au limitat doar la a privi spectacolul de pe teren ci le-au și încurajat frenetic pe fete pe parcursul întregii partide.Acest fapt, ne da curaj și speranța de a merge mai departe înfruntând toate vicisitudinile apărute”, a declarat prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al ACS Vulpițele Galbene.

PUBLICITATE