Neamț: Jaful de la Zănești, încă 30 de zile de arest

La data de 3 decembrie, faţă de bărbatul de 35 de ani, din Mureş,  Judecătoria Piatra Neamţ a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Anterior, faţă de cei doi bărbați din Mureș și un altul din Bistrița-Năsăud, instanţa de judecată a dispus prelungirea arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

La data de  28 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Mureș au desfăşurat o acţiune în municipiul Mureș, în urma căreia au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta, în vârstă de 35 de ani, din Mureş, la data de 7 august a.c., împreună cu alţi doi bărbaţi, a pătruns în locuința unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur, cu complicitatea unui alt bărbat de 45 de ani, din Bistriţa Năsăud.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea  documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*