NEAMȚ: Italian înşelat cu 100.000 € de o tânără din Neamț

Un italian în vârstă de 68 de ani, a fost înşelat cu 100.000 de euro, timp de nouă ani, de o tânără blondă din județul Neamț, mai tânără decât el cu aproape 30 de ani. – notează observator.tv

Lorenzo s-a întâlnit pentru prima dată cu Ramona în anul 2007, într-un restaurant din oraşul Roman. Cei doi au început o relaţie, în ciuda diferenţei de aproape 30 de ani dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
Între 2007 şi 2016, italianul i-a trimis Ramonei, direct sau prin intermediul mamei fetei, aproximativ 100.000 de euro, bani pentru a-şi construi o casă.

În anul 2016, Lorenzo s-a întors în România, însă fata l-a anunţat că relaţia lor s-a încheiat. Atunci şi-a dat seama că a fost înşelat, motiv pentru care a dat-o în judecată pe tânăra din Roman, dar şi pe mama acesteia și a depus o plângere penală împotriva fetei, sub acuzaţia de înşelăciune.

Dosarul deschis de Poliţia Roman a fost clasat. Totuşi, italianul a obţinut o redeschidere a dosarului după ce Tribunalul Neamţ a decis că dosarul să fie retrimis la procuror pentru o anchetă corectă.

Cercetările au continuat să fie tergiversate, astfel că poliţiştii din Roman şi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au clasat, din nou, cauza.

Italianul a contestat ordonanţa de clasare, iar pe 12 aprilie 2019, Judecătoria Roman va analiza cererea bărbatului.

Mai multe despre acest caz puteți citi aici: https://gorjeanul.ro/escrocheria-sentimentala-din-dosarul-francesco-thiela-vs-simona-margaian-repetata-la-roman-protagonistii-dosarului-penal-italianul-sexagenar-lorenzo-si-moldoveanca-ramona/

sursa: observator.tv
PUBLICITATE